Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Ministarstvo odbrane poziva sve momke s područja Novog Sada, rođene 1994. godine, kao i one starijih godišta (1982-1993.) koji iz bilo kojih razloga nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave u Centar Ministarstva odbrane u Ulici braće Jovandić 4.

Moreira danas potpisuje za Vojvodinu?

Portugalski fudbaler Almami Moreira već danas bi mogao da potpiše ugovor sa Vojvodinom i na taj način popuni rupu u veznom redu Novosađana nastalu odlaskom dosadašnjeg kreatora igre crveno-belih Giorgija Merebašvilija.

Spensu ponovo prete restrikcije

Zbog toga što novac koji dobijaju od Grada nije ni izbliza dovoljan da se podmire troškovi sportskih klubova koji besplatno koriste Spens, može se ponovo dogoditi da taj Centar ostane bez struje i grejanja, upozorio je direktor Boris Barjaktarović.

Merebašvili napustio Vojvodinu

Gruzijski reprezentativac Giorgi Merebašvili napustio je Vojvodinu u kojoj je proveo dve godine i vratio se u svoj matični klub, Dinamo Tbilisi.

Još jedna osuda incidenata u Temerinu

Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši i v.d. načelnika novosadske policije Stevan Krstić najoštrije su osudili poslednje incidente u Temerinu i složili se da su i dalje neophodne koordinirane akcije i kontinuirana saradnja svih nadležnih organa, od lokalne samouprave i pokrajinskih institucija do policije i sudstva.